Cinci ani de la accidentul lui Teo Peter, puşcaşul american e tot liber- Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo Peter
Teo Peter

Presa internă de azi scrie despre Teo Peter jr. care vrea să se facă dreptate în cazul morţii tatălui său, posturile care sunt vacante în judecătorii sau despre carnea de oaie şi de vită care se va scumpi anul viitor. Printre alte subiecte absolvenţii facultăţilor de stat sunt preferaţi de angajatori, iar „432” cucereşte încă un top al filmelor.

Cinci ani de la accidentul lui Teo Peter, puşcaşul american e tot liber. Teo Peter jr., fiul fostului basist al trupei "Compact" solicită autorităţilor române şi viitorului preşedinte să aibă ca prioritate iniţierea unui cadru legislativ care să îi protejeze pe cetăţenii români în situaţii similare celei în care a fost familia sa după accidentul tatălui său din 2004, scrie Jurnalul Naţional.

Peste 530 de posturi vacante de judecător, la instanţe
. Potrivit statisticii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) privind situaţia posturilor vacante la 1 decembrie, cel mai mare deficit, raportat la volum de activitate - care justifică şi o schemă mărită pentru magistraţi - se înregistrează la judecătoriile din ţară, unde sunt în total 361 de posturi vacante, urmate de tribunale cu 136 de locuri, şi curţile de apel cu 36, scrie Gândul.

Carnea de oaie şi vacă se va scumpi cu până la 50%, în 2010
. Carnea de oaie şi vacă se va scumpi cu până la 50% încă din primele luni ale anului 2010, dacă România nu va obţine din partea Comisiei Europene o prelungire a perioadei în care se pot acorda ajutoarele de stat, au declarat reprezentanţii crescătorilor de animale din domeniu, scrie Gândul.

Boicot la învăţământul privat: Absolvenţii facultăţilor de stat, preferaţi de angajatori
. Patronii preferă să angajeze absolvenţi ai universităţilor de stat decât de la cele private, numele facultăţii reprezentând cea mai sigură recomandare. Aceştia susţin că vor un absolvent cu studii de lungă durată şi care a făcut şi ceva practică în timpul cursurilor, scrie Cotidianul.

„432” cucereşte încă un top al filmelor.
Filmul „4 luni, 3 săptămîni şi 2 zile”, regizat de Cristian Mungiu, a fost inclus în topul celor mai bune 50 de filme ale anului 2000, de publicaţia americană „A.V. Club”. De asemenea, ziarul britanic „The Times” îl situa, luna trecută, pe locul 14 în cele mai bune 100 de filme ale ultimului deceniu, scrie Evenimentul Zilei.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite