Tîrgu-Mureş: Cinci asociaţii de proprietari au din nou apă rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tîrgu-Mureş: Cinci asociaţii de proprietari au din nou apă rece
Tîrgu-Mureş: Cinci asociaţii de proprietari au din nou apă rece

Compania Aquaserv a reluat în cursul zilei de sâmbătă, 12 septembrie, furnizarea apei potabile către 5 Asociaţii de proprietari dintre cele 12 sistate joi 10 septembrie.

Motivul reluării furnizării apei potabile este faptul că locatarii au efectuat plăţi semnificative şi s-a ajuns la un acord privind eşalonarea datoriilor rămase. În acest moment către 11 puncte de consum (scări de bloc) este în continuare sistată furnizarea apei potabile, deoarece cele 7 Asociaţii de proprietari de care aparţin acestea nu au efectuat plăţi semnificative în contul datoriilor către Aquaserv.

Compania Aquaserv este dispusă să reia furnizarea apei potabile către toate acele Asociaţii de proprietari care demonstrează că fac eforturi în vederea reducerii datoriilor către companie.

Vă reamintim că AQUASERV a fost nevoită ca începând de joi 10 septembrie, să sisteze furnizarea apei potabile, conform legislaţiei în vigoare, către 12 Asociaţii de proprietari din Tîrgu-Mureş, ca urmare a datoriilor extrem de mari acumulate de către acestea şi a lipsei de reacţie la somaţiile trimise de companie. Datoriile cumulate ale asociaţiilor către care se sistează furnizarea apei potabile, sunt de peste 580 de mii de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite