Braşov: Cinci turişti au fost răniţi după ce un autocar s-a răsturnat pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cinci turişti au fost răniţi după ce un autocar s-a răsturnat pe DN1
Braşov: Cinci turişti au fost răniţi după ce un autocar s-a răsturnat pe DN1

Cinci persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, în jurul orei 6.30, după ce autocarul în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi a ieşit în decor, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Autocarul răsturnat la Vlădeni a trecut, după spusele unora dintre pasageri, de mai multe ori pe culoarea roşie a semaforului, când a tranzitat Braşovul.

 Accidentul s-a produs pe DN 1, între Braşov şi Făgăraş, în zona Dealul Perşani, o zonă cu multe curbe, în condiţii de carosabil umed, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul-şef Liviu Naghi.

Pasagerii autocarului care pornise de la Oneşti şi mergea spre Italia spun că şoferul conducea cu viteză foarte mare şi că, atunci când a tranzitat Braşovul a trecut de mai multe ori pe culoarea roşie a semaforului. Se pare că, la Vlădeni, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit de pe şosea. Roţile autocarului s-au rupt, iar autocarul s-a răsturnat.

Autocarul transporta 40 de persoane, cinci dintre ele au fost rănite. La locul accidentului s-au deplasat trei maşini de ambulanţă, care au transportat victimele la spital. Două dintre ele au refuzat, însă, internarea.

Ceilalţi pasageri au fost luaţi de alte autocare care se îndreptau spre Sibiu. Pentru a recupera autocarul, circulaţia va fi întreruptă doar pe o singură bandă pe DN1.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite