Christian Ciocan a vizitat redacţia „Adevărul de Seară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Ciocan a vizitat redacţia „Adevărul de Seară“
Christian Ciocan a vizitat redacţia „Adevărul de Seară“

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei s-a întâlnit apoi cu mama şi bunica lui

Nu şi-a mai vizitat mama şi bunica de aproape două luni. Între timp, comisarul şef Christian Ciocan a fost plecat la Budapesta, de unde s-a întors la 19 iunie, iar în ultima perioadă a reuşit realizarea şi implementarea unui proiect unic în Poliţia Română. La exact o lună de la venirea din Budapesta, Ciocan a trecut prin redacţia noastră şi ne-a vorbit despre viaţa în Capitală, munca în Poliţie şi dorul de locurile copilăriei.

Poate pregăti poliţiştii din toate colţurile lumii

„În urmă cu o lună, am obţinut la Budapesta certificatul de instructor leadership al Centrului Federal de Pregătire a Organelor de Aplicare a Legii. Prin această diplomă sunt autorizat ca instructor în descoperirea şi pregătirea în orice colţ al pământului, a ofiţerilor şi organelor de aplicare a legii. Acum am hotărât că este cazul să mă relaxez o zi alături de familie“, a declarat Christian Ciocan.

După ce în urmă cu trei săptămâni, Christian Ciocan a implementat pentru prima dată în România în domeniul său aplicaţia messenger, în cursul săptămânii abia încheiate, purtătorul de cuvânt a realizat şi pus în practică proiectul „Secţiunea virtuală“ a poliţiei capitalei. „Orice vizitator on-line are de acum posibilitatea de a vizualiza tridimensional intrarea în sediul Poliţiei Capitalei, holul de onoare şi biroul de informare şi relaţii publice al instituţiei“, mai precizează Christian Ciocan.
Comisarul şef susţine că este dispus să ajute pe oricine doreşte implementarea noii tehnici în astfel de instituţii.
Severinenii nu ştiu ştiu multe despre acest proiect. „Nu am văzut până acum ce a făcut Ciocan la Bucureşti, însă voi intra pe net să văd dacă este adevărat sau nu. Oricum, este un lucru bun ca orice cetăţean să poată cere on-line lămuriri despre diverse probleme“, susţine Claudia Copilu, o severineancă de 28 de ani.După discuţiile profesionale, comisarul şef ne-a vorbit despre dorul de locurile natale şi s-a grăbit să-şi îmbrăţişeze mama şi bunica.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite