Mihai Chiţac s-a întors în detenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Chiţac s-a întors în detenţie
Mihai Chiţac s-a întors în detenţie

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Johanna Popescu, a declarat că fostul general Mihai Chiţac s-a întors în detenţie la Penitenciarul Rahova.

Citiţi şi:
Tribunalul militar: Chiţac a fost eliberat pentru ca Ministerul Justiţiei să facă economie


El a mers la Rahova şi nu la Spitalul penitenciar Jilava, unde a mai fost deţinut, pentru că se consideră că a fost eliberat provizoriu tocmai pentru a se trata.

Oficialii ANP au mai spus că fostul general va fi supus unui consult medical.

Fostul general Mihai Chiţac a fost eliberat, pe 21 iunie, la ora 8.30, pentru a doua oară, pe motive medicale, din Spitalul Penitenciar Jilava, în urma deciziei Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti din 17 iunie.

Mihai Chiţac a cerut eliberarea pe motive medicale din penitenciar, după ce a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare şi degradare militară în procesul Revoluţiei de la Timişoara, în acelaşi dosar cu fostul general Victor Stănculescu.

  • Condamnat în acelaşi dosar, Victor Athanasie Stănculescu a părăsit pe 12 mai Spitalul penitenciar Jilava, după ce Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a decis să întrerupă cu un an executarea pedepsei sale pe motive medicale.
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite