Cel puţin 8 persoane au murit în urma ninsorilor abundente din nordul Chinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsorile abundente, unele dintre cele mai grave din ultimii 50 de ani, care au căzut în nordul Chinei au făcut cel puţin opt victime, provocând perturbări pentru a treia zi consecutiv în transporturi, relatează AFP.

Pe aeroportul din Beijing, peste 60 de zboruri au fost anulate şi alte 100 întârziate din cauza ninsorilor, au indicat autorităţile aeroportuare.

Trei copii au murit miercuri în urma prăbuşirii şcolii în care se aflau din cauza cantităţii mari de zăpadă, în provincia Hebei. Aproximativ 30.000 de automobilişti au rămas blocaţi pe drumuri.

În provincia Shaanxi, prăbuşirea unei crescătorii de păsări şi a unei pieţe, în două oraşe diferite, au provocat moartea a cinci persoane, potrivit Ministerului Afacerilor civile.

Instituţiile şcolare din capitala provincială Shijiazhuang, unde au fost înregistrate cele mai puternice căderi de zăpadă din ultimii 54 de ani, au fost închise timp de trei zile.

Potrivit presei locale, ninsorile abundente din provinciile Shanxi şi Liaoning, miercuri şi joi, au antrenat închiderea autostrăzilor şi în provincia Shanxi aproximativ 10.000 de vehicule au fost de asemenea blocate.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite