Chefuri de criză: fără somon şi muzicanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatorii hunedoreni pun la cale petreceri în plină recesiune

Diferenţa faţă de anii buni este bugetul mai mic pe care patronii îl alocă party-urilor.

Era de aşteptat ca în perioadă de criză numărul chefurilor “de socializare” organizate de instituţiile publice sau de patronatul firmelor private să scadă. În judeţul Hunedoara se chefuieşte însă “la serviciu” la fel ca în anii trecuţi, dacă nu chiar mai mult. Pentru firma organizatorului de evenimente Ciprian Radu, criza este o noţiune abstractă.
 “De la Valentine’s Day şi până la 8 martie am avut comandă pentru organizarea a peste 20 de chefuri în judeţ. Clienţii au fost instituţii publice, dar şi firme private din sectorul bancar şi retail”, a spus întreprinzătorul. Chiar dacă resimt criza în bugete, angajatorii hunedoreni nu vor să renunţe la imaginea pozitivă pe care o petrecere le-o aduce în ochii salariaţilor. „Nu am simţit criza în numărul de evenimente, ci în diminuarea cu 30 la sută a bugetelor alocate de clienţi pentru organizarea lor. Angajatorii au renunţat în acest an la solişti populari care să anime atmosfera, unii nu au mai cerut meniu cu somon fumé, în timp ce alţii nu au mai plătit ornamentarea sălii”, a explicat Ciprian Radu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite