Cezar Preda, spitalizat după ce a fost intoxicat cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Cezar Preda, a fost externat la cerere din secţia de boli interne a spitalului judeţean din Braşov, după ce a fost intoxicat noaptea trecută cu monoxid de carbon într-o vilă din Poiana Braşov.

La ieşirea din spital, Preda a povestit că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a stat cu prietenii până în jurul orei 01,00, iar după ce a plecat în cameră s-a simţit rău. "Aveam gura uscată, nu puteam să stau, începuseră convulsiile", a descris vicepreşedintele PDL simptomele pe care le-a avut.

Preda a adăugat că a fost un "accident nefericit, puteam să murim toţi" şi că în vilă s-au aflat şi doi primari PDL din colegiul acestuia.

Potrivit lui Preda, în vilă erau 22 persoane şi cel mai afectat a fost proprietarul acesteia, pe care l-au găsit în comă.

Preda a fost internat alături de alte şase persoane, câteva fiind spitalizate în secţia de terapie intensivă. Printre ele se află şi doi copii, unul de 11, respectiv, de 17 ani.

Doi adulţi au ajuns în comă şi sunt la secţia de terapie intensivă.

Cezar Preda a fost internat la secţia de boli interne.

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a fost la spital pentru a se interesa de starea vicepreşedintelui PDL.

La ieşire, Scripcaru a declarat că Preda a vrut să profite de faptul că avea weekendul liber şi a mers în Poiană, să se relaxeze alături de soţie şi de fiică, la vila unor prieteni de familie.

Potrivit lui Scripcaru, Cezar Preda i-a povestit că a chemat Salvarea după ce a început să se simtă destul de rău şi că "efectul monoxidului de carbon s-a produs şi asupra asistentei de pe salvare".

Se pare că intoxicaţia s-a produs din cauza instalaţiei de gaze.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite