Cercetaţi pentru abuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefa Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, Koncsek Zita, şi alţi cinci angajaţi sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu pentru că ar fi dispus renovarea castelului

Şefa Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, Koncsek Zita, şi alţi cinci angajaţi sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu pentru că ar fi dispus renovarea castelului de la Cadea, cu toate că era revendicat, cauzând un prejudiciu de peste 700.000 de euro.

"Lucrările de execuţie au început înainte de încheierea contractului, suma stipulată în contract a fost primită în întregime, deşi nu se executase până la momentul achitării integrale nici 30% din lucrări", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Anchetatorii mai susţin că, pe perioada derulării contractului, ar fi fost acceptate la plată lucrări neexecutate, cantităţi de materiale mai mari decât cele furnizate şi cheltuieli de manoperă diferite la aceiaşi lucrare, în baza unor documente false. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru cercetări.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite