Minora rătăcită, internată la Centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea de sănătate a tinerei găsite în munţi de poliţiştii din Brezoi este stabilă

În această dimineaţă, Ana Maria T., de 14 ani, din Arad, rătăcită şi salvată joi noaptea din munţi, se afla internată la Centrul de Plasament pentru Copiii Străzii din Râmnicu Vâlcea, starea ei de sănătate fiind bună. „Mă simt bine aici şi ar fi şi mai frumos dacă n-ar fi gratii la ferestre“, ne-a spus ea. Minora a plecat din Centrul de Plasament Ghică Vodă, din Arad. „Cel mai probabil a coborât într-una dintre staţiile de cale ferată de la Călimăneşti sau Păuşa, a trecut prin două tuneluri, iar la ultimul i-a fost probabil teamă şi a luat-o pe versanţii abrupţi“, ne-a declarat comisarul-şef Constantin Volintiru, şeful Poliţiei Brezoi.

Părinţii Anei neagă existenţa verişoarei

Un şofer a auzit strigătele de ajutor ale Anei-Maria şi a sunat la 112, ea fiind recuperată din munţi de pompierii şi salvamontiştii dintr-o zonă greu accesibilă, dincolo de râul Olt. „Incoerentă, fata a povestit că verişoara ei, Mădălina, a căzut în apă. Ana-Maria a mai spus că a venit în zona Vâlcii pentru că are rude la Goranu şi Feţeni“, a spus Radu Stanciu, şeful Centrului din Ostroveni.
Comisarul-şef Volintiru a afirmat că din cercetări nu se confirmă existenţa unei alte fete. „Părinţii Anei au spus că nu au rude la Vâlcea şi că fiica lor nu are nicio verişoară Mădălina, din Timişoara, acestea fiind fabulaţiile Anei-Maria, care are probleme psihice”, a spus ofiţerul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite