Cele mai amuzante tweet-uri: "De ce trebuie să duc copiii la psiholog? Eu nici măcar nu-i iubesc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai amuzante tweet-uri: "De ce trebuie să duc copiii la psiholog? Eu nici măcar nu-i iubesc"
Cele mai amuzante tweet-uri: "De ce trebuie să duc copiii la psiholog? Eu nici măcar nu-i iubesc"

Scriitorul Nick Douglas a reunit în cartea "Twitter Wit" cele mai haioase tweet-uri publicate pe platforma de microblogging. Dintre tweet-urile reunite în carte, câteva sunt prezentate pe site-ul editurii.

Astfel, @stuartpaap a fost consacrat de "Twitter Wit" cu replica "S-a întâmplat: Am început să am sentimente reale faţă de iPhone-ul meu. De fapt, nu e o surpriză, am fost crescut de un televizor şi un cuptor cu microunde", potrivit Mediafax.

La rândul lui, @nostrich figurează în carte cu replica "Mă simt foarte prost când oamenii îmi pun întrebări jenante despre sex. Cum ar fi: «Asta e tot?»", în timp ce @azizansari povesteşte despre cum a aruncat cu banii în stânga şi în dreapta într-un club şi despre faptul că a crezut că "oamenii vor strânge banii să i-i dea să-i arunce din nou. Dar nu aşa funcţionează lucrurile, din câte se pare".

În final, una dintre întrebările fără răspuns din "Twitter Wit" este cea a lui @pagecrusher: "De ce nu au paharele de martini o formă care să le facă să nu se verse aşa de repede în autobuz?".

"Atunci când Nick Douglas ne-a povestit despre planul său de a realiza această colecţie de tweet-uri, ni s-a părut că ideea este foarte bună, în cazul în care iniţiativa beneficiază de permisiunea autorilor şi doar dacă este amuzantă! După ce am citit manuscrisul, am cumpărat copii pentru toată lumea de la sediul Twitter. Tweet-urile selectate sunt irevenţioase, nepotrivite, uneori caracteristice tocilarilor şi extrem de amuzante. Dacă nu îţi place unul dintre mesajele selectate, sigur îţi va plăcea următorul. «Twitter Wit» este una dintre cărţile pe care nu poţi să nu le citeşti cu voce tare, alături de prieteni. De exemplu asta: «De ce trebuie să fiu eu cel care duce copiii la psiholog? Eu nici măcar nu-i iubesc», scris de @fireland", scrie Biz Stone, pe blogul Twitter.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite