Ceasul ticăie pentru Dana: 20.000 de euro cumpără o viaţă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În doar două săptămâni viaţa Danei s-a schimbat complet
În doar două săptămâni viaţa Danei s-a schimbat complet

Viaţa a luat o întorsătură bruscă şi tristă pentru Dana, care, în decursul a două săptămâni, a fost diagnosticată cu cancer hepatic, singura ei şansă fiind o operaţie costisitoare la o clinică din Austria.

La 33 de ani, Daniela Şerban speră într-o minune care să o readucă la viaţa normală de care s-a bucurat până acum. Situaţia disperată în care se află Dana a fost amplificată de timpul foarte scurt în care s-au petrecut lucrurile.

După ce specialiştii români, cât şi cei din Turcia şi Austria i-au confirmat diagnosticul, Dana a aflat că doar o operaţie de 50.000 de euro ar putea să o salveze. Tânăra este programată pe 3 martie la clinica din Austria, dar operaţia va avea loc doar cu condiţia ca aceşti bani să fie strânşi în timpul rămas.

Colegii de serviciu, unde Dana este contabilă, au deschis deja un dosar la Casa de asigurări pentru a obţine fonduri şi de la Statul român, dar timpul se scurge repede, iar o dată cu el, şi viaţa Danei. Până la această oră, s-au strâns 30.000 de euro, dar mai este nevoie de încă 20.000 pentru a plăti preţul vieţii Danei.

Orice ajutor este binevenit şi poate fi livrat în conturile Danei:

RO 15 BRDE 441 SV 94725664410 (RON) – BRD Ag Vasile Lascar

RO 07 BRDE 441 SV 94725824410 (EUR) – BRD Ag Vasile Lascar


Mai multe detalii aici.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite