Cea mai tânără mamă din lume la 11 ani?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cea mai tânără mamă din lume la 11 ani?
Cea mai tânără mamă din lume la 11 ani?

O elevă în vârstă de 11 ani de etnie romă din Bulgaria este probabil cea mai tânără mamă din lume. Fata a dat naştere unui copilul chiar în ziua nunţii, titrează Economic Times.

Potrivit tabloidului britanic "News of the World", Kordeza, a năcut chiar în ziua căsătoriei sale. Şi pentru că petrecerea ţine trei zile, ea s-a externat de îndată ce s-a simţit mai bine, pentru a fi alături de invitaţi.

De fapt, în rochia de mireasă a ajuns la spital, unde a născut-o pe micuţa Violeta.

"Nu o sa mă mai joc cu păpuţile. Acum am o nouă jucărie" a declarat fata, care a rămas însărcinată la două săptămâni după ce a împlinit 11 ani.

Kordeza locuia cu bunica ei într-o tabără de romi din Sliven, pentru că părinţii erau plecaţi la muncă în Spania, scrie News of the World. Când l-a cunoscut pe Jeliazko, soţul ei, în vârstă de 19 ani, i-a ascuns vârsta ei, de teamă că acesta nu va vrea să se întâlnească cu ea, acesta crezând că fata are 15 ani.

După ce bunica ei a văzut că începuse să se îngraşe, au constatat că este însărcinată.

Fetiţa a spus că va renunţa la şcoală, pentru a se ocupa de copil.

în pofida faptului că romii se căsătoresc de la o vârstă fragedă (şi mama Kordezei s-a măritat la 13 ani), cuplul ar putea sta şase ani departe de soţia şi de fiica sa. Soţul ei, Jeliazko, este judecat pentru că a avut o relaţie sexuală cu o minoră.

Urmăriţi VIDEO aici.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite