Cazurile de pedofilie au crescut cu 200% la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Constantin M., 24 de ani, din oraşul Buhuşi , a fost prezentat, ieri, Tribunalului Bacău de către poliţişti cu propunerea de arestare pentru o perioadă de 29 de zile, pentru că a

Laurenţiu Constantin M., 24 de ani, din oraşul Buhuşi , a fost prezentat, ieri, Tribunalului Bacău de către poliţişti cu propunerea de arestare pentru o perioadă de 29 de zile, pentru că a supus la perversiuni sexuale un minor în vârstă de zece ani. Băieţelul se afla la săniuş când cel acuzat de pedofilie l-a ademenit şi l-a condus în apartamentul său.
Acolo l-a dezbrăcat şi ''sub ameninţarea unui cuţit, a abuzat de copil supunându-l la perversiuni sexuale'', a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.Familia minorului a aflat şi a depus o plângere la poliţie. Acuzatul, aflat în stare de ebrietate la ora comiterii faptei, susţine că nu îşi aminteşte să-l fi violat pe băieţel.
Dacă va fi găsit vinovat, Laurenţiu Constantin M. poate fi închis o perioadă cuprinsă între 10 şi 20 de ani.Acesta este primul caz de pedofilie înregistrat în judeţ în acest an, dar, afirmă anchetatorii băcăuani , ''în ultimul deceniu numărul celor care au comis o asemenea infraţiune a crescut cu peste 200 la sută''.
Infractorii nu mai sunt străini, ci localnici
Ceea ce ar fi şi mai îngrijorător, susţine, sub acoperirea anonimatului un oficial băcăuan, specialist psiholog, ''este faptul că pedofilii nu mai provin în cvasitotalitatea cazurilor din rândul străinilor veniţi cu diferite pretexte în România, ci sunt chiar locuitori ai judeţului''. ''Ca urmare, mai afirmă acesta, se poate vorbi de prefigurarea unui fenomen alarmant.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite