Cazul „Vanghelie- Lahovary“, la Ministerul Culturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce marţi şi miercuri au protestat la Primăria Sectorului 5 şi la Ministerul Apărării faţă  de ocuparea capelei generalului-erou Iacob Lahovari (1846-1907) de către familia lui Vanghelie, ieri, jurnaliştii de la Radio Guerrilla au manifestat în faţa Ministerului Culturii.

"În speranţa ca un ministru minoritar poate are mai mult respect pentru Eroii neamului românesc, astăzi (ieri) am venit să prezentăm «Protestul» nostru la Ministerul Culturii", a declarat realizatorul Liviu Mihaiu.

Jurnaliştii au depus oficial "Protestul" la registratura ministerului şi li s-a promis că în 30 de zile vor primi un răspuns asupra problemei expuse în document.

Şi de data aceasta, protestatarii au folosit pancarte cu sloganuri precum: "Vanghelie, în Rai nu intri cu parai!", "După ciolan, acum oasele?", "Vanghelie! Eroii care este?" sau "Titulescule, păzea!" Astăzi, la ora 11.30, la Arcul de Triumf, bucureştenii care doresc salvarea unui obiect de patrimoniu se pot alătura protestului paşnic al jurnaliştilor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite