Bucureşti: Cazare la cămin cu sex, şpagă şi menaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Cazare la cămin cu sex, şpagă şi menaj
Bucureşti: Cazare la cămin cu sex, şpagă şi menaj

Amatori de favoruri sexuale sunt şi tinerii care au o cameră şi oferă un pat fetelor fără cazare. Dezvăluirea din „Adevărul de Seară“ despre un administrator de cămin  care cerea favoruri sexuale contra unei camere aduce în discuţie şi alte metode pentru cazările studenţilor.

Liderul Uniunii Studenţilor din România (USR), Andrei Botez, ne-a declarat că  cei care le cer tinerelor favoruri sexuale pentru cazare ar trebui pedepsiţi.

Citiţi şi:

Bucureşti: Şeful căminelor din Agronomie: „Administratorul nu face cazări“

EXCLUSIV- Bursa şpăgilor în căminele studenţeşti


VIDEO Un administrator de cămin din Capitală cere sex pentru cazare

„Nu am mai auzit până acum de administratori care să ceară sex pentru cazare. De obicei, cer bani. Sunt foarte întâlnite însă cazurile în care anumiţi studenţi cazează o fată în cameră contra unor favoruri sexuale sau pentru a le face menajul“, a spus Botez.

Potrivit acestuia, din octombrie, sunt tot mai frecvente anunţurile din campusuri cu mesajul „Ofer cazare pentru o fată“. Pentru a avea acoperiş deasupra capului pe durata studiilor, studentei i se poate cere să întreţină relaţii sexuale sau să facă treburi gospodăreşti.

Mână în mână cu directorii

Liderul USR consideră că şefii universităţilor ar trebui să ia măsuri împotriva angajaţilor care practică astfel de metode. „Sunt cazuri în care corupţia porneşte de la directorii administrativi. Un director corupt nu va da afară niciodată un administrator corupt. Ei merg mână în mână“, a mai spus Botez.

DNA studenţesc, din octombrie

Liderul Uniunii Naţionale a Studenţilor din România (UNSR), Ion Poenaru, crede că administratorii de cămin au ajuns să ceară sex pentru o cameră din cauza crizei, întrucât studenţii nu-şi mai permit să plătească.

„Nu am însă informaţii că vreun administrator face aşa ceva. Faptul că iau bani se ştie. Am auzit de profesori care le cer sex studentelor, în niciun caz de administratori. Cazurile în care administratorii de cămin pretind bani pentru cazare sunt însă frecvente. În octombrie vom avea DNA-ul studenţesc pentru a-i prinde pe cei care iau şpagă. Îi avertizăm pe administratori cu această ocazie“, a mai spus Poenaru.

image

Administratorul Puiu se întoarce la lucru


Confort contra partide de amor

image

Biroul celui care împarte cazările


De la un tânăr din anul al II-lea de la Facultatea de Cadastru, am aflat că administratorul Matei Pantelimon, prins în flagrant de reporterii „Adevărul de Seară”, ar avea demult obiceiul de a le propune fetelor „schimburi” de genul „sex contra cameră”.

image

Administratorul se apropie de „studentă“



Astfel, studentele care ar accepta favorurile lui “nea Puiu” ar beneficia de mai mult confort, întrucât ar sta mai puţine în cameră. „Cunosc câteva. Decât să stea şapte în cameră, normal că preferă să stea câte două“, a declarat sursa noastră.

Capcana ziariştilor

image

Nea Puiu descoperă camera ascunsă


Matei Pantelimon, zis nea Puiu, administratorul unui cămin de la Agronomie, i-a făcut avansuri jurnalistei sub acoperire de la „Adevărul de Seară“, în schimbul unei camere în noul an universitar.

CITEŞTE DESPRE DEPRAVAREA DIN CĂMINELE UNIVERSITĂŢII DE MEDICINĂ DIN TIMIŞOARA:

Psihiatrii au stabilit că ucigaşii de la Medicină aveau discernământ când şi-au tranşat victima
Portarul care a descoperit crima de la Medicină e disperat: a rămas fără job şi e îngropat în datorii 
Românii inventează bancuri despre Crima de la Medicină

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite