Căutările lui Costi Velcev nu au dat niciun rezultat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căutările lui Costi Velcev nu au dat niciun rezultat
Căutările lui Costi Velcev nu au dat niciun rezultat

Familia băiatului refuză orice comunicare cu presa, în timp ce mama sa continuă să-l caute prin pădurile din zonă

Căutările de la Rânca au început astăzi cu mult mai puţin entuziasm, mai ales că poliţiştii de frontieră din Teleorman şi Constanţa au abandonat căutările. Pe baricade au mai rămas 25 de poliţişti, 10 jandarmi şi 5 voluntari, urmând ca mai târziu să ajungă şi salvamontiştii. Salvamontul a fost nevoit să abandoneze temporar căutările pentru că o tânără aflată în vacanţă la Rânca a avut nevoie de salvamontiştii care au urcat să o caute pe munte şi apoi au transportat-o la o ambulanţă.

„Nu am găsit nimic. Parcă l-a înghiţit pământul“


Cele 40 de persoane continuă căutările în zona pârâului Roman în speranţa că poate, la căutările anterioare, a fost pierdut din vedere vreun indiciu. Dezamăgirea căutătorilor şi împuţinarea speranţelor privind găsirea în viaţă a micuţului Costi Velcev sunt din ce în ce mai evidente. „Nu am găsit nimic până acum. Parcă l-a înghiţit pământul“, a declarat unul dintre voluntari. O echipă de muncitori a astupat toate gurile de canal din Rânca după ce, în prealabil, fuseseră verificate cu speranţa că va fi descoperită o urmă a copilului pierdut.
Culegătorii de ciuperci, ciobanii, turiştii care coborau în comunele din vecinătatea staţiunii, toţi au fost audiaţi de poliţiştii gorjeni care anchetează alte piste, paralel cu activităţile de căutare ale micuţului de 7 ani. Audierile nu au dat niciun rezultat, nimeni nu l-a văzut pe Costi din ziua dispariţiei. Un echipaj al Poliţiei Rutiere Târgu-Jiu verifică toate maşinile care coboară de la Rânca şi stă de vorbă cu oamenii în speranţa descoperirii vreunui indiciu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite