Căutările copilului dispărut la Rânca au fost reluate de peste 100 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căutările copilului dispărut la Rânca au fost reluate de peste 100 de persoane
Căutările copilului dispărut la Rânca au fost reluate de peste 100 de persoane

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Daniel Tică, a declarat că peste 100 de poliţişti, jandarmi, poliţişti comunitari, salvamontişti şi voluntari au reluat în această dimineaţă căutările în cazul copilului de şapte ani dispărut joia trecută în staţiunea montană Rânca din judeţul Gorj.

Daniel Tică a zis că "este luată în calcul orice variantă, chiar şi cea a răpirii şi cea a faptului că minorul a fost atacat de animale sălbatice. Căutătile au fost reluate în această dimineaţă, la ora 07.00 şi avem peste 100 de poliţişti implicaţi. Salvamontişti, voluntari şi jandarmi sunt în teren şi verifică alte zone decât cele de până acum. S-au extins căutările la albiile râurilor, pârâurilor din zonă, aria de căutare este mult mai mare“.

Şeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, a spus şi el că este pentru prima dată când în Rânca dispare fără urmă o persoană: „speranţele sunt mici. Am impresia că suntem pe o pistă greşită. Este posibil ca minorul să nu mai fie în Rânca. L-am căutat cu elicopterul, cu câini special antrenaţi. Este imposibil să dispară fără urmă. Nu există niciun animal care să mănânce un copil fără să lase vreo urmă, iar noi nu am găsit nimic. Nicio haină, nici sânge, nimic. Am găsit vreo patru persoane care ne-au spus că l-au văzut pe un drum, însă am verificat acolo şi acel drum este în spatele cabanei. Nu este nicio urmă“.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite