Caută distracţia în barurile din pivniţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subsolurile clădirilor vechi unde sunt amenajate localuri răsună de muzică de toate tipurile. Just Fine, Any Time, Seven Sins, Roro sau Ambasador sunt cele mai populare locaţii „underground“, amenajate în pivniţele de pe vremuri.

 Lăsând la o parte mirosul de vechi şi umezeala, localurile de subsol au un aer deosebit, mai ales prin faptul că, în ciuda aspectului neprimitor, devin locuri familiare şi prietenoase. Majoritatea amenajate în centrul istoric, aceste locaţii şi-au creat deja cercurile lor de clienţi, pe care i-au „educat“ printr-un anumit gen de muzică, prin specificul petrecerilor etc.

Harta locaţiilor „underground“

Anytime este unul dintre cele mai vechi şi mai cunoscute locuri de distracţie din Bistriţa, situat la subsolul unui imobil din Piaţa Centrală. Clubul ţine pasul cu cele mei noi tendinţe în materie de muzică, însă nu face compromisuri. Incognito, Prefix 990, DJ Livio, DJ Optick şi DJ Pagal sunt doar câţiva dintre cei care au animat clubul în ultima vreme. 

Şi cu muzica rock

În apropiere de Any Time, într-unul dintre subsolurile complexului Sugălete se află Just Fine. În „pivniţa“, veche de sute de ani, răsună doar muzică rock – specificul localului. Rock, dar şi drum and bass, chill out şi alternativ se ascultă la câteva minute apropiere, la Seven Sins. Locaţia se află la subsolul unui imobil-monument istoric, din Piaţa Centrală, lucru care creează o atmosferă aparte.
„E o chestie mai personală şi mai amicală în acelaşi timp, oamenii se simt mai în largul lor“, spune Carmen Codrea, proprietara localului. În Seven Sins se organizează în fiecare sâmbătă petreceri cu un anumit specific muzical. Tot în centrul istoric se află şi Roro, fostul Iris, un local situat într-una dintre pivniţele de pe Pietonal. Ceva mai departe de centrul istoric, dar tot într-o locaţie încărcată de istorie se află Clubul Ambasador. Acesta a fost amenajat la subsolul Complexului Han, un loc  arhicunoscut în Bistriţa.
Prin anii ’60, Hanul era chiar... un han: cu restaurant, spaţii de cazare şi grădină de vară. Ambasador se numără printre localurile care organizează regulat petreceri, cu muzică techno, trash metal etc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite