Cătălin Chelu, dus cu salvarea la spital după ce i s-a făcut rău în sala de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Fătuloiu (stânga) şi Cătălin Chelu
Valentin Fătuloiu (stânga) şi Cătălin Chelu

Omul de afaceri Cătălin Chelu, care se afla la Curtea de Apel, unde se judeca cererea sa de eliberare, a fost luat marţi cu salvarea după ce i s-a făcut rău în sala de judecată.

UPDATE 11:00 Cătălin Chelu a fost dus la Spital Universitar de Urgenţă.

Curtea de Apel Bucureşti judeca astăzi contestaţia lui Cătălin Chelu şi a celor trei apropiaţi ai săi împotriva deciziei din decembrie a Tribunalului Bucureşti, care a hotărât că cei patru vor fi judecaţi în arest pentru că ar fi încercat mituirea fostului secretar de stat din MAI Dan Fătuloiu.

Procurorii anticorupţie i-au trimis în judecată, în decembrie, pe Cătălin Chelu şi alţi trei oameni de afaceri, Antonel Bunu, Gabriel Constantinescu şi Ştefan Badea, sub acuzaţiile de dare de mită şi cumpărare de influenţă şi, respectiv, complicitate la dare de mită. Pe 17 decembrie 2010, Tribunalul Bucureşti a decis că cei patru vor fi judecaţi în stare de arest, hotărâre atacată cu recurs de cei patru.

În rechizitoriul trimis în instanţă de procurorii DNA, apar interceptări făcute în acest caz, potrivit cărora fostul secretar de stat Dan Fătuloiu ar fi insistat pe lângă unul dintre apropiaţii lui Chelu, Ştefan Badea, să primească presupusa mita direct de la Cătălin Chelu.

Dan Fătuloiu, alături de fiul său, Alexandru (administrator a şase firme), l-a denunţat în noiembrie pe omul de afaceri Cătălin Chelu  că a vrut să-l mituiască, în schimbul rezolvării favorabile a celor 48 de dosare penale în care omul de afaceri este cercetat. Valoarea mitei se ridică la un milion de euro. Omul de afaceri Cătălin Chelu a fost arestat, alături de apropiaţii săi Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite