Căşuneanu, urmărit penal în dosarul Voicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Căşuneanu
Costel Căşuneanu

Omul de afaceri Costel Căşuneanu , supranumit “Regele asfaltului”, a fost audiat ieri la DNA, unde i s-a adus la cunoştinţă că este acuzat de cumpărare de influenţă în dosarul în care este învinuit şi senatorul PSD Cătălin Voicu.

Căşuneanu a declarat jurnaliştilor, la ieşirea de la DNA, că a aflat de învinuiri şi a admis că este prieten cu senatorul Voicu. De asemenea, Costel Căşuneanu are interdicţia de a părăsi Bacăul - localitatea sa de domiciliu - timp de 30 de zile. În acest dosar au mai fost puşi sub acuzare şeful Secţiei Civile de la instanţa supremă, Florin Costiniu, precum şi omul de afaceri Marius Locic.

Procurorii DNA au indicii că oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic ar fi dat mită judecătorului Florin Costiniu, prin intermediul senatorului Cătălin Voicu. În schimb, magistratul ar fi trebuit să intervină pe lângă unele organe judiciare în vederea favorizării oamenilor de afaceri.

Ancheta procurorilor anticorupţie a fost demarată ca urmare a unor interceptări telefonice ale celor vizaţi. În urma audierilor, senatorul Cătălin Voicu şi omul de afaceri Marius Locic au primit interdicţia de a părăsi Capitala timp de 30 de zile. Cătălin Voicu este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, el având şi interdicţia de a intra în contact cu mai mulţi oameni de afaceri şi politicieni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite