Căşuneanu, în celulă cu un fost poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Secţiei Civile de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Florin Costiniu, şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic s-au predat Poliţiei în noaptea de vineri spre sâmbătă, la scurt timp după ce instanţa supremă a decis arestarea lor preventivă pentru 29 de zile.

Acuzaţi de săvârşirea unor fapte grave de corupţie în dosarul senatorului PSD Cătălin Voicu, cei trei au avut parte vineri de un proces‑ maraton: 16 ore de audieri, excepţii, deliberări.

Colegul de celulă al lui Căşuneanu a dat o ţeapă imobiliară de trei milioane de euro. Peste 120 de oameni au fost înşelaţi


Judecătorul ia calmante

La aflarea veştii că ar putea petrece după gratii cel puţin 29 de zile, judecătorul Florin Costiniu nu a dorit să comenteze decizia instanţei. „Am declarat recurs", au fost singurele cuvinte ale magistratului înainte de a se îndrepta către arestul Cercetărilor Penale, loc în care stătuse şi cu o noapte înainte, după ce fusese reţinut de DNA. În prima noapte a luat calmante şi nu prea a stat de vorbă cu „colegii" de celulă - trei hoţi recidivişti.

CITEŞTE AICI cum a plătit colegul de celulă al lui Căşuneanu excursii pentru şeful Fiscului

Locic, alături de un româno-vietnamez

Costel Căşuneanu, supranumit „Regele asfaltului", a împărţit celula cu „VIP"-uri: comisarul Florea Fărcăşanu şi Andreas Nadasdy. Primul a fost trimis în judecată după ce procurorii DIICOT au descoperit că ofiţerul „vindea" informaţii secrete unor interlopi.

„Sifona" chiar şi în schimbul câtorva murături. Al doilea a fost băgat după gratii de DNA în dosarul „Radisson", după ce a tras ţepe imobiliare de peste 3 milioane de euro. Nici Marius Locic nu s-a plictisit în arest. I-a ţinut companie Hua Le Duc, româno-vietnamezul săltat de mascaţi în urmă cu două luni pentru spălare de bani şi infracţiuni de crimă organizată. ; Liliana Năstase

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite