Dracula a petrecut o noapte la Castelul Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dracula a petrecut  o noapte la Castelul Bran
Dracula a petrecut o noapte la Castelul Bran

Tărâmul misterios al contelui Vlad Ţepeş a fost locul ideal pentru o petrecere de groază. Peste 2.000 de turişti au vizitat sâmbătă seară Castelul Bran. Staţiunea a fost bântuită de vrăjitoare, monştri, vampiri, mumii şi iele până spre dimineaţă. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Spiritele rele au dominat întreaga zonă a Branului în seara de Halloween. Misteriosul castel a atras turişti din ţară şi din străinătate care au îmbrăcat costume care mai de care mai înfricoşătoare. Atracţia serii a fost Vlad Ţepeş, care i-a aşteptat pe curioşi în curtea Castelului Bran.

„Spiritul meu a dăinuit mereu în inima României. Turiştii sunt încântaţi să mă vadă şi doresc să se fotografieze cu mine. În seara asta sunt cel care îi protejează pe vizitatori de ielele ademenitoare“, a spus contele Dracula. Pentru 36 de lei, cei care au ales să viziteze castelul la miezul nopţii au avut parte de o petrecere-surprinză, în care nouă iele au încercat să prindă turiştii în mrejele lor. „Noi furăm bărbaţii turistelor. Îi vrăjim cu frumuseţea şi dansul nostru“, ne-a dezvăluit Oana Zară (18 ani).  

Turiştii care şi-au petrecut seara de Halloween la Bran au fost încântaţi de aventură. „Este foarte frumos aici. Ne doream foarte mult să venim la castel şi să îl vedem pe Dracula“, a declarat Catrese Thomasun (20 de ani), din Ungaria. Cei care şi-au dorit senzaţii tari au vizitat, contra sumei de 15 lei, Castelul Groazei. „Cea mai înspăimântătoare cameră prin care trebuie să treacă turiştii este Iadul. Aici sunt atacaţi de un monstru fioros. Vizitatorilor le place şi atunci când Vlad Ţepeş se ridică din coşciug şi vorbeşte cu ei“, ne-a spus Daniel Runceanu, angajat la castel. 

Frigărui la foc de tabără

Legenda romanului „Dracula“ de Bram Stocker i-a adus şi în acest an pe turişti la Hotelul „Castel Dracula“ de la Piatra Fântânele din judeţul Bistriţa-Năsăud. Pe urmele lui Dracula au pornit 16 americani, 46 de sârbi şi 22 de englezi.

image

Petrecăreţii au ciocnit un pahar cu „Elixirul lui Dracula“

Americanii, care au refăcut în totalitate traseul lui Johnathan Harker, rivalul celebrului vampir din roman, au ajuns sâmbătă la hotel, iar seara şi-au îmbrăcat costumele de Halloween. „Abia aştept să văd focul şi să-l întâlnesc pe conte“, a spus americanca Denise Herman. Turiştii au fost conduşi, pe acorduri de muzică lăutărească, la focul de tabără. Acolo, petrecăreţii şi-au prăjit frigăruile şi au băut „Elixirul lui Dracula“, o băutură alcoolică roşie, a cărei reţetă este păstrată secretă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite