Cascador cu maşina, la 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puşti de 14 ani din comuna suceveană Şcheia şi-a trimis ieri prietenul la spital, după o cursă nebunească cu maşina. Dumitru Raj abia îşi luase buletinul, dar acest fapt nu l-a

Un puşti de 14 ani din comuna suceveană Şcheia şi-a trimis ieri prietenul la spital, după o cursă nebunească cu maşina. Dumitru Raj abia îşi luase buletinul, dar acest fapt nu l-a împiedicat să aspire la statutul de conducător auto.

El a mers împreună cu prietenul său în satul Mironu, unde aflase că un localnic avea o Dacie de vânzare. Raj a negociat ca un om mare până la 400 de euro, iar apoi a cerut maşina pentru un tur de probă, ca să vadă dacă face banii. Proprietarul i-a dat pe mână maşina, iar puştiul a demarat în trombă.

După câteva sute de metri, lipsa de pricepere a şoferului şi viteza şi-au spus cuvântul. Maşina s-a răsturnat într-un şanţ, iar prietenul lui Raj a suferit câteva răni uşoare, care vor necesita 30 de zile de îngrijire medicală.

Adolescentul este cercetat în prezent pentru conducerea unui automobil pe drumurile publice, fără să deţină permis. El riscă până la doi ani şi jumătate de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite