Casă de pariuri, spartă la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa de pariuri a fost spartă în cursul nopţii Foto: Stelian Grăjdan
Casa de pariuri a fost spartă în cursul nopţii Foto: Stelian Grăjdan

Hoţii au dat lovitura azi-noapte şi au furat casa cu bani, în care se aflau 16.000 lei. Poliţiştii încearcă acum dă dea de urma autorilor.

Se pare că indivizii s-au folosit de o rangă pentru a putea deschide uşa de acces a casei de pariuri, situată pe strada Olteţ din cartierul Tractorul. Cu aceeaşi rangă autoriii au deschis şi uşa de la biroul operatorului casei şi s-au dus direct la casa cu bani, încastrată în podea. După ce au reuşit să pună mâna pe ea, hoţii s-au făcut nevăzuţi.

image

Sistemul de alarmă cu care era prevăzută casa de pariruri s-a declanşat de-abia azi-dimineaţă, în jurul orei 05.09, când nu mai era nici urmă de hoţ. O echipă de poliţişti s-a imediat la locul faptei. Tot acolo au venit şi criminaliştii. Aceştia au ridicat probe care ar putea conduce la identificarea autorilor. Oamenii legii spun că i-au avertizat de mai multe ori pe reprezentanţii casei de pariuri să-şi monteze camera de supraveghere, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

brasov

Polițiștii Secției 3 Poliție Brașov au controlat de trei ori această casă de pariuri, începând din anul 2008, ultima oară în 22.12.2009, recomandând de fiecare dată,în scris, montarea unui sistem de supraveghere video pentru asigurarea unui siguranțe sporite, fără ca reprezentanții societății să țină cont de aceste recomandări", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite