Cărţi sfinte, mistuite de flăcări puternice (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apartamentul preotului Marius Uţă din Braşov a fost cuprins de flăcări din cauza unei candele. Focul a izbucnit într-una din camerele apartamentului, exact unde se aflau cărţile sfinte.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA INCENDIU

În momentul producerii incendiului niciun membru al familiei preotului nu se afla în casă. Potrivit vecinilor, preotul împreună cu soţia şi cei doi fii ai săi, de patru ani şi respectiv 10 luni, au plecat la Bucureşti la un tratament pentru mezinul familiei.  

image

Cel care a observat pentru prima dată fumul a fost vecinul dedesubt de apartamentul incendiat. „Eu am trecut pe acasă să-mi iau nişte acte şi am simţit fumul. Imediat i-am anunţat pe părinţii mei care stau la acelaşi palier cu preotul şi apoi am anunţat pompierii", a spus Ioan Puia jr., locatar de la etajul II.

Vecinii s-au speriat

Vecinii de pe palier s-au speriat foarte tare de fumul care ieşea din apartament. „A venit fiul meu care locuieşte dedesupt de ei şi ne-a spus că iese fum de la vecinul. Am ieşit repede din casă şi am scos siguranţa imediat. Fumul a cuprins tot etajul", a declarat Ioan Puia.

image

În plus, şi locatariii din blocurile vecine s-au speriat foarte tare. „M-a sunat mama care locuieşte la etajul II foarte speriată că deasupra ei arde un apartament. Am venit repede să o liniştesc pentru că are 91 de ani, dar nu pot urca sus", a spus Eleonora Dudu.  

image

Pompierii au avut o misiune destul de dificilă. „Am intervenit cu trei autospeciale la un incendiu izbucnit la un apartament de la etajul III. Intervenţia a fost îngreunată datorită uşii de metal a apartamentului. Incendiul a izbucnit de la o candelă aprinsă lăsată nesupravegheată", a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite