Carnaval cu premii pe Muntele Mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, vor fi premiaţi cei mai buni cursanţi. Câştigătorul primului loc primeşte 300 de lei.

După terminarea concursului „Cupa Muntelui“, copiii au avut parte de un binemeritat prânz. Şi-au încărcat bateriile pentru că cea mai bună parte a zilei urma să fie exact pe gustul lor. Aproximativ 50 de copii s-au întâlnit, în această după-amiază, pe pârtie, pentru a da startul Carnavalului pe schiuri. Cei mici s-au costumat şi au schiat, profitând de cei câţiva centimetri de zăpadă câştigaţi peste noapte. La carnaval au venit şi puţinii turişti aflaţi pe Muntele Mic.

„Până în ultimul moment, situaţia concursului a fost incertă pentru că, în ultima vreme, a fost prea cald pentru munte şi zăpada s-a cam topit. Ieri, în jurul orei 19.00, a început să ningă şi, până dimineaţă, am câştigat câţiva centimetri de zăpadă pe pârtie“, a spus alpinistul Coco Galescu, instructor al Clubului Montan Caransebeş.

Premii consistente

Evenimentele organizate în această săptămână au putut fi duse la bun sfârşit datorită sponsorilor. Chiar dacă participanţii şi-au plătit cazarea, un mare ajutor a venit din partea clubului, a Primăriei Caransebeş şi a Casei Municipale „Gheorghe Suru“. Aseară, reprezentanţi ai primăriei au urcat pe munte pentru a stabili ultimele detalii privind costurile. „Noi am contribuit la partea culturală din cadrul taberei. Cu fonduri nu am putut ajuta. Noi am ajutat cu priceperea şi dăruirea noastră“, a spus directorul Casei de Cultură din Caransebeş, Ioan Cojocaru. Pentru această seară este programat un pelerinaj cu torţe aprinse, care va porni de la Crucea Eroilor până la baza pârtiei. Spre final, atmosfera ar putea fi încălzită prin discotecă, organizată în aer liber.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite