"Carduri clonate" era o afacere în toată regula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Carduri clonate" era o afacere în toată regula
"Carduri clonate" era o afacere în toată regula

Cei 20 de tineri care clonau carduri şi au fost anihilaţi de procurorii DIICOT Timişoara lucaru împreună, dar erau constituiţi în două grupări diferite.

Citeşte şi:

În faţa procurorilor cei mai mulţi dintre hoţii prinşi prin operaţiunea „carduri clonate” au păstrat tăcerea, doar trei dintre ei au fost cooperanţi şi au recunoscut faptele. Potrivit probelor pe care anchetatorii le au la dosar, tinerii din Timiş s-au constituit în gruparea de crimă organizată şi au început „afacerea” cumpărând toată aparatura de citit şi de clonat carduri de la gruparea din Bucureşti.

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara i-au arestat astăzi pe 13 dintre membrii reţelei după ce aseară au mai fost arestaţi şase. Patru dintre hoţii arestaţi sunt în Italia, una din destinaţiile în care falsificatorii opreau cu „pisicuţa”, un dispozitiv electronic de copiat datele de pe card.


Mâine dimineaţă în ziarul "Adevărul", ediţia de Vest puteţi citi despre modul complet de operare al hoţilor dar şi despre modul în care falsificatorii îşi dădeau ţepe între ei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite