Cluj: Claudia Cardinale a venit la Cluj cu Boc (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta actriţă de origine italiană, invitata de onoare a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, a ajuns în oraşul de pe Someş aseară, la ora 22.15, alături de premierul României, care va fi prezent, de asemenea, la Gala de Închidere a festivalului.

Claudia Cardinale, dar şi premierul României, Emil Boc au aterizat la Cluj aseară de la ora 22.15, cu o cursă a companiei TAROM. Emil Boc a fost primul care a ieşit prin poarta de check-in a aeroportului, unde a declarat că pe parcursul călătoriei la Cluj a schimbat câteva vorbe cu celebra actriţă şi s-a arătat onorat să aibă o asemenea companie.

Claudia Cardinale a fost întâmpinată de către oficialii aeroportului şi organizatorii TIFF, primind două buchete de flori, unul de streliţia, iar celălalt de trandafiri şi gerbere. Actriţa s-a retras timp de circa 20 de minute în salonul VIP al Aeroportului, urmând ca apoi să fie luată de către o limuzină Mercedes şi transportată la City Plaza. Cardinale s-a arătat obosită după un zbor de două ore, fiind destul de săracă în declaraţii.

Ea a fost întâmpinată la hotel de directorul artistic al festivalului, Mihai Chrilov. Claudia Cardinale va primi azi, de la ora 20.30, la Teatrul Naţional, premiul pentru întreaga activitate decernat unei personalităţi din cinematografia europeană.

Claudia Cardinale este una dintre actriţele de renume ale cinematografiei italiene, s-a născut în Tunisia, pe 15 aprilie 1939, într-o familie de sicilieni. În 1958 debutează în Goha, alături de Omar Sharif, iar în acelasi an este distribuită într-un prim succes internaţional - I soliti ignoti/ Big Deal on Madonna Street.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite