Captură de o tonă de cocaină, la Agigea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.200 de kilograme de cocaină, valorând 50 milioane euro, au fost descoperite ieri în urma unui control, într-un container importat din Brazilia. Potrivit unor surse din cadrul Direcţiei

Peste 1.200 de kilograme de cocaină, valorând 50 milioane euro, au fost descoperite ieri în urma unui control, într-un container importat din Brazilia. Potrivit unor surse din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor la jumătatea lunii decembrie, în Portul Agigea a fost lăsat un container plin cu lemn de cedru care fusese importat din Brazilia şi ar fi trebuit să ajungă la o societate comercială din Timişoara.

Poliţiştii ştiau de existenţa drogurilor, însă au aşteptat ca un reprezentant al firmei importatoare să vină la Constanţa pentru a ridica containerul. Ieri-dimineaţă, beneficiarul s-a prezentat cu documentele de preluare. Ofiţerii de la Crimă Organizată şi Antidrog au deschis containerul. Printre bucăţile de lemn de cedru au descoperit zeci de pliculeţe cu praf alb, cel mai probabil cocaină de cea mai bună calitate.

Potrivit autorităţilor, este cea mai mare captură de acest gen din ultimii ani din Europa. Pe piaţa neagră, un kilogram de cocaină se vinde chiar şi cu 50.000 de euro. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite