La Parchetul Capitalei continuă protestele în formă "restrânsă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Parchetul Capitalei continuă protestele în formă "restrânsă"
La Parchetul Capitalei continuă protestele în formă "restrânsă"

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a decis astăzi "restrângerea limitelor protestului" declanşat pe 31 august. Potrivit unui cominicat al Parchetului, programul cu publicul va fi asigurat marţi şi joi, între orele 9.00 – 12.00. Programului de audienţe a fost fi redus la două zile pe lună, respectiv miercuri între orele 10.00 – 12.00.

Mai citeşte şi:


Activitatea de urmărire penală şi de supraveghere a cercetărilor efectuate de poliţie se va desfăşura normal, iar procurorii Secţiilor judiciare vor pune concluzii în cauzele la judecarea cărora vor proceda instanţele, informează procurorii.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis astăzi în cadrul Adunării Generale vor decide mâine dacă vor continua protestele. 

Potrivit oficialilor instanţei, judecătorii de la Judecătoria Sectorului 5 continuă până pe 5 octombrie, dar cei de la Sectorului 4 şi 6 au decis suspendarea protestului.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, luni, suspendarea protestului până pe 31 octombrie, urmând ca miercuri să fie aleşi judecătorii pentru constituirea Biroului Electoral Central.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti s-au reunit pe 25 septembrie şi au decis suspendarea protestelor şi revenirea în sala de judecată din 28 septembrie, în condiţiile în care principiile Pactului pentru Justiţie au fost semnate, pe 24 septembrie, de către magistraţi şi politicieni.

Vezi mai jos situaţia instanţelor din ţară:

Baia Mare: Magistraţii au renunţat la proteste
Oradea: Se suspendă protestul magistraților
Slatina: Judecătorii olteni îşi reiau activitatea astăzi
Braşov: Protestul magistraţilor s-a încheiat
Galaţi: Judecătorii şi-au suspendat de azi protestul
Hunedoara: Magistraţii hunedoreni au renunţat la proteste
Bistriţa: Instanţele bistriţene au suspendat protestul
Timişoara: Judecătorii de la Curtea de Apel „sparg” greva magistraţilor

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite