Nati Meir a fost adus la Parchetul Capitalei, pentru audieri - Update

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nati Meir a fost adus la Parchetul Capitalei, pentru audieri - Update
Nati Meir a fost adus la Parchetul Capitalei, pentru audieri - Update

Fostul deputat Nati Meir a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, unde procurorii îl vor audia pentru acuzaţiile de înşelăciune, înainte de a fi prezentat intanţei pentru emiterea unui mandat de arestare pe numele său. Trei persoane au depus plângeri pe numele lui, acuzându-l că le-a dat bani pe care era inscripţionat ”specimen”.

Nati Meir a fost adus în cătuşe de la Direcţia Cercetări Penale, unde a ţinut ieri noapte, după finalizarea audierilor la poliţie. În jurul orei 24.00 expiră ordonanţa de reţinere dată de poliţişti pe numele acestuia.

După audiere, procurorii vor decide dacă îl vor duce la instanţă pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă.

Citiţi şi:


Nati Meir le promitea unor persoane că le va ajuta să obţină credite bancare, în schimbul unor comisioane. Persoanele respective primeau însă banii direct de la Nati Meir, plăteau comisionul, însă constatau apoi că banii erau falşi.

Trei persoane au depus, ieri, plângeri pe numele lui Nati Meir pentru înşelăciune, una dintre acestea fiind Adi Minune, căruia fostul deputat ar fi trebuit să îi plătească 50.000 de euro pentru promovarea din precampania alegerilor prezidenţiale, a declarat avocatul Violeta Podolian.

Nati Meir a fost reţinut, ieri seara, în baza unei ordonanţe pe 24 de ore, pentru infracţiunea de înşelăciune, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au percheziţionat ieri biroul lui Nati Meir, în care au găsit mai multe bancnote de 500 de euro care aveau inscripţionat cuvântul "specimen", banii urmând să fie supuşi unei expertize pentru a se verfica autenticitatea lor, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Raluca Seucan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite