Dalli pleacă din parcările din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dalli pleacă din parcările din Capitală
Dalli pleacă din parcările din Capitală

Dalli Emix SA a anunţat, astăzi, printr-un comunicat de presă, decizia de a se retrage din zona parcărilor cu plată din centrul Capitalei, precizând că nu doreşte să continue o situaţie conflictuală care afectează cetăţenii Bucureştiului.

Conducerea Dalli spune că dispoziţia primarului general Sorin Oprescu de eliberare a locurilor de parcare poate fi apreciată şi ca un substitut al refuzului edilului de a se întâlni cu reprezentanţii firmei, care au solicitat ieri o întrevedere.

Citiţi şi:

"Tumora Dalli" , extirpată de Oprescu


În acelaşi timp, reprezentanţii Dalli apreciază că dispoziţia cu pricina "este, totuşi, o dovadă a faptului că Primăria a înţeles că preluarea parcărilor nu se putea face fără niciun document administrativ sau juridic".

Poliţişti comunitari, jandarmi, reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei şi ai Brigăzii Poliţiei Rutiere îi ajută, astăzi, pe edilii Capitalei în încercarea de prelua cele peste 3.000 de locuri de parcare exploatate de SC Dalli Exim SA, anunţate iniţial că vor trece la municipalitate din 13 iulie.

Reprezentanţi ai Direcţia Parcări din cadrul Administraţiei Străzilor, ai Direcţiei Inspecţie şi Control din Primărie, ai Direcţiei de Infrastructură, precum şi jurişti ai municipalităţii bucureştene participă la "acţiunea de eliberare şi preluare în posesie a bunurilor aparţinând domeniului public al Municipiului Bucureşti", se precizează, astfel, într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Acţiunea se desfăşoară în 100 de amplasamente din Bucureşti, unde sunt cele peste 3.000 de locuri de parcare exploatate de SC Dalli Exim SA.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite