Capacele de canal tulbură liniştea slătinenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii au venit la sediul redacţiei „Adevărul de Seară“ să ceară ajutor

Oamenii au venit azi-dimineaţă la sediul „Adevărul de Seară“ Slatina să ceară ajutor pentru că nu mai pot dormi noaptea din cauza maşinilor care trec în viteză peste capacele care nu sunt prinse bine. „Am văzut că aţi scris despre nişte capace furate şi am venit să vă spun că noi avem altă problemă. Sunt capace care nu mai au şuruburi şi care zdrăngăn ori de câte ori trece câte o maşină peste ele. Cum zona este foarte circulată pentru că e şi supermarketul şi patiseria, vă daţi seama ce trebuie să îndurăm“, a explicat Grigorie Barbu, de 74 de ani, din blocul CAM5, Sc D.

Locatarii, terorizaţi de zgomot


Capacul de canal din faţa scării D a blocului CAM5 nu a fost fixat de angajaţii Companiei de Apă care au desfundat canalul. În schimb, cel din dreptul scării D a blocului FB 10 de pe strada Aleea Muncii nu a fost montat bine de la început. „Au venit şi au desfundat canalul, dar l-au lăsat aşa. Uitaţi-vă, nu are şuruburile puse. I-am sunat pe cei de la Apă şi o domnişoară mi-a spus că a înregistrat plângerea mea. Asta a fost acum o săptămână şi degeaba“, a spus Grigore Barbu.
„Eu de două luni nu mai am somn. Nu pot să ţin geamul deschis noaptea că merg ăştia tare cu maşinile şi când trec peste canal îmi ţiuie urechile. Am fost şi la asociaţie, am sunat şi la Apă şi degeaba“, ne-a spus Augustina Vara, de 57 de ani, de la Scara D, blocul FB 10. „Eu am copil de crescut şi nimănui nu-i pasă că nu putem sta nici în casă, nici afară. Cum să stăm pe bancă, dacă trec maşini peste canalul ăsta”, a spus, revoltată, o mămică.

„Canalele nu au fost montate de noi”


„Nu a fost montat bine de la început şi de asta face aşa. Cum în România nimeni nu face nimic bine, oamenii au de suferit”, a spus un alt locatar. Conducerea Companiei de Apă susţine că nu a primit nicio sesizare din partea locuitorilor din cele două blocuri, iar vina nu le aparţine în totalitate.
„Canalele nu au fost montate de noi, ci de firma care a făcut amenajări în acea zonă. Am mai avut cazuri când angajaţii firmelor de construcţii nu au vrut sau nu au ştiut cum să monteze capacele. Când am fost solicitaţi, am intervenit, dar nu am primit nicio sesizare de la aceste blocuri”, ne-a declarat Florea Raţă, directorul Companiei de Apă Slatina.
Acesta a promis că în câteva ore canalele de la cele două blocuri nu vor mai face gălăgie atunci când trec maşini peste ele.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite