Canicula, "stinsă" cu o baie bună la ştrand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ale bârlădenilor, mai ales că este şi singura bază de agrement autorizată. De ani buni, se află în administrarea Sindicatului Liber din cadrul SC Rulmentul SA Bârlad, care nu a întârziat

ale bârlădenilor, mai ales că este şi singura bază de agrement autorizată. De ani buni, se află în administrarea Sindicatului Liber din cadrul SC Rulmentul SA Bârlad, care nu a întârziat să vină cu oferte atractive pentru cei dornici de relaxare.
Toader Ariton, liderul Sindicatului de la Rulmentul şi totodată cel care administrează ştrandul, a avut câteva idei care au "prins". Pentru că mulţi dintre bârlădeni se împovărau de acasă cu ustensilele necesare pregătirii unui grătar, Ariton a instalat, în incinta ştrandului, patru grătare. şi pentru că bârlădenilor le-a plăcut ideea, iar cozile la grătare nu se mai termină, pentru sezonul viitor s-a luat în calcul amplasarea a încă patru grătare.
"Practic, într-o zi caniculară, la ştrandul bârlădean pot fi numărate aproximativ 1.000 de persoane de vârstă adultă, aşa cum reiese din biletele vândute la intrare. Însă dacă ar fi să-i numărăm şi pe cei mai mici membri ai familiilor, pentru care intrarea se face gratuit, evident, numărul celor care aleg să-şi petreacă weekendul la ştrand se dublează. Ne aşteptăm la un număr mare de vizitatori până la jumătatea lunii în curs. După 15 august, oamenii preferă să strângă banii pentru bâlciul anual din septembrie şi, evident, încep să se rărească. Însă, deocamdată, nu ne plângem, pentru că ştrandul este plin şi suntem mulţumiţi", a afirmat Toader Ariton.
şi, ca timpul să treacă cu folos, bârlădenii au găsit metode de relaxare duble. Îşi aduc de acasă cărţi, table, şah şi remy, dar şi ziarele pe care nu au avut timp să le citească de dimineaţă. Bârlădenilor de toate vârstele le place, în mod deosebit, să vină la ştrand şi pentru că apa se schimbă în bazine în funcţie de numărul de clienţi, aproape jumătate din apă fiind reîmprospătată zilnic.
La ştrand sunt angajaţi doi salvamari, pregătiţi să intervină dacă apare vreun incident neplăcut. Aceste măsuri suplimentare de securitate luate de administraţie au primit girul bârlădenilor: "Aici mă simt mai în siguranţă. Nu vin zilnic, dar atunci când am timp mă îndrept spre ştrand. Apa este curată, au fost angajaţi salvamari, este curat, sunt amplasate coşuri de gunoi şi nu se poate întâmpla nimic. Vin cu plăcere", confirmă Mirela Arhip, o clientă fidelă a ştrandului bârlădean.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite