Băsescu: ''Candidez la alegerile prezidenţiale''

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băsescu: ''Candidez la alegerile prezidenţiale''
Băsescu: ''Candidez la alegerile prezidenţiale''

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale. Anunţul a fost făcut pe treptele primăriei de la la Sânnicolau Mare, cel mai vestic oraş al României, după ce preşedintele a fost rugat de un pensionar să spună dacă va mai candida la un nou mandat de şef al statului.

Mai citeşte şi:
Anunţul candidaturii lui Băsescu, preluat de agenţiile de presă străine


„Am să răspund unei întrebări care şi-o pun mulţi dintre dumneavoastră. Dacă o să candidez. Răspunsul la această întrebare este da”,
a declarat preşedintele Traian Băsescu, la Sânnicolau Mare, cel mai vestic oraş al României.

Anunţul a fost făcut pe treptele primăriei, după ce preşedintele a fost rugat de un pensionar să îşi anunţe canditatura la alegerile prezidenţiale. După anunţ, Traian Băsescu şi-a făcut o fotografie alături de pensionar, apoi a stat de vorbă cu reprezentanţii Primăriei, şi ulterior s-a întâlnit cu fermierii şi pensionarii din oraş.



Băsescu a ajuns astăzi în capitala Banatului la ora 9:20, după care s-a întâlnit cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, la Palatul Administrativ din Timişoara.

Agenda Preşedintelui a continuat cu o întâlnire cu oamenii de afaceri bănăţeni, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara.

De acolo, Băsescu a pornit spre Muzeul Satului, unde în acest weekend are loc Târgul Produselor Bănăţene.

 

Preşedintele a gustat din brânza tradiţională bănăţeană şi a stat de vorbă cu mari cultivatori din regiunea de Vest. Pe tot parcursul vizitei făcute la Muzeul Satului, Băsescu a făcut poze cu bănăţenii veniţi la marginea Timişoarei special pentru a-l întâlni pe şeful statului. La prânz, preşedintele a ajuns la Sânnicolau Mare.

image
image
image

CLICK MAI JOS PENTRU A VEDEA IMAGINI INEDITE CU PREŞEDINTELE TRAIAN BĂSESCU ÎN BANAT
 GALERIE FOTO

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite