Candidat liberal, reţinut de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PNL în colegiul Turda pentru Camera Deputaţilor, Virgil Pop, a fost reţinut ieri pentru 24 de ore de DNA Cluj. Conform avocatei acestuia, Steluţa Cătăniciu, citată de Mediafax,

Candidatul PNL în colegiul Turda pentru Camera Deputaţilor, Virgil Pop, a fost reţinut ieri pentru 24 de ore de DNA Cluj. Conform avocatei acestuia, Steluţa Cătăniciu, citată de Mediafax, Virgil Pop este cercetat pentru trafic de influenţă şi va fi prezentat astăzi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

„A fost pus sub învinuire pentru o presupusă faptă de influenţă, că ar fi promis unui apropiat al fostului primar al Oradiei, Petru Filip, favorizarea unor contracte cu SC Electrica”, a declarat Cătăniciu.

Soţia lui Virgil Pop este contabil la Electrica Transilvania Nord. Virgil Pop este consilier local al municipiului Turda şi deţine, conform declaraţiei de avere, două apartamente, o casă şi un centru comercial în Turda.

Depozitul bancar deschis în anul 2007 la BancPost Turda se ridică la 85.000 de lei, iar cele două conturi curente deschise la BRD în anul 2002 aveau în momentul declaraţiei de avere o valoare de 81.000 de euro.  Conform declaraţiei de interese, Pop este asociat la patru firme.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite