Cai de mii de euro, în concurs la Câmpina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cai de mii de euro, în concurs la Câmpina
Cai de mii de euro, în concurs la Câmpina

La singurul concurs de echitaţie al toamnei, organizat la câţiva kilometri de Câmpina, într-o fostă unitate militară, s-au adunat în acest weekend cei mai frumoşi cai din România.

Competiţia a inclus probe pentru copii, juniori şi tineret. Peste 30 de sportivi din ţară au participat, alături de caii cluburilor la care activează, sau cu exemplarele pe care le deţin chiar ei, la Marele premiu al municipiului Câmpina.

Spectacolul oferit de cabalinele care au avut de trecut mai multe probe de sărituri peste obstacole au fost savurate de spectatorii de toate vârstele. „Mie îmi plac căluţii mici, dar aici am văzut numai cai mari. Îmi plac şi ăştia. Sunt frumoşi şi aleargă foarte bine“, a spus Alina, o fetiţă de opt ani, prezentă cu părinţii la concurs. La Câmpina au ajuns sportivi de performanţă, care şi-au dedicat viaţa creşterii cailor.

Castway, câştigător

„Clausewitz este un cal de 12 ani, din rasa Oldenburg, şi este al meu. L-am cumpărat din Germania, pentru că părinţii lui au un palmares impresionant. Clausewitz are şi el foarte multe premii, a participat la concursuri internaţionale şi acum două săptămâni a fost desemnat campion balcanic“, spune proprietarul acestuia, Norbert Schumann. Sportivul locuieşte în Spania, dar activează la Clubul Steaua. Valoarea lui Clausewitz este de aproximativ 25.000 de euro.

Câştigătorul Marelui premiu este calul Castway, călărit de Claudiu Gheorghe. Animalul de la clubul Picadilly din Săftica valorează în jur de 100.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite