Autobuzul care a luat foc în Valea Călugărească a ars în întregime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autobuzul cuprins de flăcări, marţi după-amiază, pe DN 1B, în localitatea prahoveană Valea Călugărescă, a ars în întregime în urma incendiului, pompierii stabilind că focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit provocat de conductori neizolaţi corespunzător sau defecţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Neacşu, pompierii care au intervenit pentru stingerea focului au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric cauzat de conductori neizolaţi corespunzător sau defecţi.

În urma incendiului, autobuzul a ars în totalitate, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Conform poliţiştilor, în autobuz, care aparţine unei firme particulare şi care transporta muncitori, se aflau, în afară de şofer, doar trei pasageri. În urma discuţiilor cu şoferul autobuzului, poliţiştii au aflat că acesta a simţit miros de fum şi a oprit imediat autovehiculul, încercând să stingă singur incendiul cu extinctorul pe care-l avea la bord, însă nu a reuşit şi atunci a solicitat intervenţia pompierilor.

Aceştia au lichidat incendiul în aproximativ 15 minute, timp în care DN 1B a fost complet blocat.

Un autobuz a luat foc în trafic, marţi, pe DN 1B, în localitatea Valea Călugărească, şoferul şi călătorii reuşind să coboare la timp din autovehicul, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite