Constanța: Trofeul Callatis la rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanța: Trofeul Callatis la rugby
Constanța: Trofeul Callatis la rugby

Cinci echipe de rugby au participat la Trofeul Callatis, în zilele de 15 și 16 august. Pe plaja Laguna din Mangalia trofeul a fost disputant între echipe din Dobrogea și din Galați.

Ajuns la cea de-a şasea ediţie, în competiție au participat Clubul Judeţean de Rugby „Farul“, Colegiul Tehnic „Traian Vuia“ din Galaţi, Clubul Sportiv Năvodari, Rugby Club Flamingo şi Clubul de Rugby „Callatis“.

Turneul a fost oganizat pe două categorii: 92 - 93 şi 94 - 95. La secția 92 - 93 Clubul de Rugby „Callatis“ a câștigat Trofeul Callatis fiind urmat de Clubul Sportiv Năvodari, pe locul al II-lea și Clubul Judeţean de Rugby „Farul“, pe locul al III-lea.

La categoria 94 - 95, clasamentul s-a schimbat și Trofeul Callatis a intrat în posesia Clubului Judeţean de Rugby „Farul“. Locul doi a fost ocupat de Clubul Sportiv Năvodari, iar pe locul al treilea s-a clasat Rugby Club „Flamingo“.

Toți jucătorii au fost premiați

Jucătorii au fost recompensați și la nivel individual. Premiile au fost pentru cei mai tehnici jucători din fiecare echipă și au revenit rugbiștilor: Bădiu Robert Vlad de la „Farul“ Constanţa, Ibram Geisur din echipa „Callatis“, Coman George de la clubul din Galaţi, Perju Vasile de la Club Sportiv Năvodari și Paxaman Paul de la Rugby Club „Flamingo“. Un premiu special i-a fost acordat jucătorului Aşi Esgean de la clubul mangaliot pentru cea mai tânără prezență din competiție.

În cele din urmă toți au primit diplome și li s-au ofeirt mingii de rugby, dulciuri și invitația de a participa la competiție și anul viitor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite