Calculator pentru fetiţă sinistrată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Călin Popescu Tăriceanu, aflat în mijlocul sinistraţilor de la Săuceşti, a apromis unei fetiţe că-i va dărui un calculator, în locul celui distrus la inundaţii. Gestul

Premierul Călin Popescu Tăriceanu, aflat în mijlocul sinistraţilor de la Săuceşti, a apromis unei fetiţe că-i va dărui un calculator, în locul celui distrus la inundaţii. Gestul premierului survine la o săptămână după ce preşedintele Traian Băsescu i-a promis unui sinistrat că-l va ajuta să-şi reclădească locuinţa distrusă.

Fetiţa care l-a impresionat pe Tăriceanu este un elev eminent şi provine dintr-o familie numeroasă, care locuieşte în trei corturi aflate în curtea casei distruse de inundaţii.

Premierul le-a promis oamenilor din Săuceşti că până la începutul iernii se vor muta în noile case ridicate de Guvern, iar atunci vor primi şi sobe, şi aragazuri cu butelie.

Tăriceanu a mai subliniat că noile case vor fi mai bune decât cele distruse, în majoritate din chirpici. Acestea vor fi construite din BCA şi fundaţie de beton şi vor avea două camere, o baie şi bucătărie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite