Călătorie în timp, la Târgurile de Florii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meşteri populari, produse tradiţionale, toate acestea vă aşteaptă, în acest weekend, la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti". Vizitatorii Târgului de Florii vor putea asculta de

Meşteri populari, produse tradiţionale, toate acestea vă aşteaptă, în acest weekend, la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti". Vizitatorii Târgului de Florii vor putea asculta de la interpreţi de muzică folclorică la cântările specifice acestei sărbători - pricesnele.

De asemenea, artiştii plastici Nicolae şi Lucian Truţă din Slatina vor prezenta expoziţia de pictură şi ceramică "Reîntoarcere la vatră". Meşteşugari şi negustori din toate zonele ţării vă vor introduce în atmosfera de sărbătoare şi la Târgul de Florii de la Muzeul Ţăranului Român.

Veţi fi întâmpinaţi cu oale, linguri, ibrice de alamă, ii, marame, cergi, icoane, dar şi cu o sumedenie de ouă încondeiate, pite armâneşti cu praz, brânză şi ou, cozonaci, colaci, suc de mere şi ţuică. Nu vor lipsi nici florile şi ierburile de leac. Copiii sunt aşteptaţi astăzi, de la 10.00 la 12.00, la Sala Foaier, la un concurs de încondeiere a ouălor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite