De ce şi-a tăiat gâtul directoarea de la Flanco?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Considerată o angajată-model, Claudia Genoveva Trifu (32 de ani) directoare la magazinul Flanco din Călăraşi, a reuşit să-şi şocheze colegii.

În urmă cu două zile ea şi-a tăiat gâtul şi venele de la mâini cu o lamă, în baia de serviciu. Tânăra provine dintr-o familie înstărită din Giurgiu şi nu este căsătorită .

Poliţiştii nu au reuşit încă să stabilească motivul tentativei de suicid, deoarece nu au putut s-o audieze pe Claudia Genoveva Trifu, din cauza stării sale. Lucian Mitreanu, director de vânzări la Flanco Internaţional, infirmă depistarea vreunei delapidări în gestiunea Flanco Călăraşi. „Nu lipseşte nimic din gestiune. Zilele trecute s-au făcut nişte controale de rutină, care se fac în orice magazin din ţară, şi totul a fost în regulă. La fel şi inventarul din ziua incidentului", a spus Mitreanu.

Directorul a precizat că nu există suspiciuni privind însuşirea vreunei sume de bani. „Este angajata noastră din 2008. De fiecare dată când a fost supusă controalelor medicale, toate fişele i-au ieşit bine", a precizat directorul Mitreanu.

Rănile nu i-au pus viaţa în pericol, iar Trifu a cerut să fie externată din Spitalul Judeţean Călăraşi şi transferată la spitalul din Giurgiu. „Personal, am recomandat şi un consult psihiatric, deoarece tânăra era foarte derutată. Nici n-am înţeles exact de ce a vrut să-şi ia viaţa", a spus medicul chirurg Mariana Chiru.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite