Câinii fotbalişti au tras la poartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii fotbalişti au tras la poartă
Câinii fotbalişti au tras la poartă

Acrobaţii spectaculoase şi meci de fotbal cu câini în arena circului Orlando

Circul „Orlando“ a apărut acum un an, dar cei 13 artişti, toţi români, au o experienţă bogată, dobândită în arenele marilor circuri din lume. Reprezentaţia a început cu un moment de jonglerii, iar clovnii i-au chemat pe spectatori în lumina refelectoarelor. Cu peruci colorate în cap şi diferite instrumente muzicale în mâini, părinţii au intrat în jocul clovnilor, au cântat şi au dansat, spre amuzamentul celor mici.
Pentru titlul de vedetă a serii s-au luptat acrobatul Orlando, directorul circului, Bănel Nicoliţă şi Marius Niculae, nu sportivii de la Steaua şi Dinamo, ci doi câini-fotbalişti.
La numai 22 de ani, Orlando i-a uimit pe slătineni cu două momente magice. A dansat şi a zburat cu două panglici, executând diferite elemente de acrobaţie aeriană care au ridicat tensiunea în sală. Inedit a fost şi momentul de echilibristică pe sârmă, unde acrobatul a mers pe picioroange sau pe bicicletă, cu soţia pe umeri, renunţând de câteva ori la coarda de protecţie.

Bănel şi Marius Niculae, vedetele serii

Momentul cel mai aşteptat a fost meciul de fotbal dintre echipele Steaua şi Dinamo, jucătorii fiind opt câini din rasa boxer. Copiii din sală s-au împărţit pe loc în două galerii şi au început să scandeze numele echipei preferate, în timp ce câinii încercau să prindă balonul şi să dea cât mai multe goluri. Bănel Nicoliţă a fost accidentat, iar Marius Niculae a primit cartonaş roşu pentru că l-a faultat pe arbitru. Meciul s-a încheiat cu victoria Stelei, iar patrupedele au primit aplauze. La finalul spectacolului, copiii exclamau în cor că vor şi ei să devină artişti de circ la fel de talentaţi precum Orlando.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite