FOTO Cadouri pentru copiii bolnavi de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost curioşi să vadă ce le-a adus Moşul
Copiii au fost curioşi să vadă ce le-a adus Moşul

 Asociaţia Beneva a organizat, ieri, o serbare de Crăciun pentru copiii internaţi în Spitalul „Maria Curie“ din Capitală. Moşul nu i-a uitat şi a venit încărcat cu hăinuţe, dulciuri şi 100 de cărţi pentru copii de la Adevărul Holding.

Din spectacol nu au lipsit colindele cântate de Cristina Rus şi Eugen Cristea sau scenetele cu clo­vni. „Campania «Paşi către viaţă» luptă pentru a ţine poveştile copiilor departe de spital", îşi motivează iniţiativa Iulian Văcărean, preşedintele asociaţiei.

Organizaţia a realizat şi o campanie pentru a strânge suma de 20.000 de euro, necesară amenajării unei camere sterile la Secţia de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului „Maria Curie". „Am început cu un concept foarte simplu în care iei nişte apă şi nişte lă­mâie, le pui împreună şi faci o limonadă pe care noi o vindem la diverse evenimente culturale. Prin această campanie am vrut să ne concentrăm pe educaţia celor din jurul nostru", adaugă Iulian. Până acum „limonada lui Iulian" a strâns 12.000 de euro. Recent, asociaţia a lansat o nouă campanie în care oamenii sunt invitaţi să-şi doneze laptopul sau calculatorul vechi unui copil internat în spital. 

“Campania «Paşi către viaţă» luptă pentru a ţine poveştile copiilor departe de spital."
Iulian Văcărean preşedinte

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite