Cadavru pescuit din Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit, sâmbătă noaptea, în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră, în zona ecluzei Agigea, de un grup de pescari.

Alertaţi, poliţiştii au scos la suprafaţă corpul destul de bine conservat în apele reci ale canalului, constatând că bărbatul  era legat de mâini şi de picioare şi avea atârnate două pietre uriaşe, ambele de peste zece kilograme. Victima purta haine scumpe, avea un lanţ şi o brăţară din aur şi un telefon de marcă, dar niciun act de identitate.

„Este vorba despre o moarte suspectă, dacă privim prin prisma faptului că victima era legată şi avea şi ataşate două greutăţi de corp“, a declarat comisarul şef  Viorel Vasile de la Poliţia Transporturi.

Anchetatorii încearcă să afle dacă Ştefan Chiper, criminalul în serie din Constanţa, are vreo legătură cu acest caz, mai ales că trupul neînsufleţit al necunoscutului a fost găsit la doi kilometri distanţă de locul în care criminalul obişnuia să-şi omoare victimele şi să le arunce în apa canalului.

Chiper a fost condamnat în 2007 la detenţie pe viaţă, după ce a ucis trei constănţeni pentru a le fura autoturismele de lux.
Medicii legişti vor stabili, în curzul zilei de astăzi, cauzele decesului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite