Cabinete, doar cu banii jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii din Piatra Neamţ care vor să-şi cumpere de la Primărie cabinetele medicale au o singură modalitate de plată: toţii banii odată, cash. Consiliul Local din Piatra Neamţ a aprobat un

Medicii din Piatra Neamţ care vor să-şi cumpere de la Primărie cabinetele medicale au o singură modalitate de plată: toţii banii odată, cash. Consiliul Local din Piatra Neamţ a aprobat un proiect de hotărâre prin care le dă posibilitatea să cumpere spaţiile în care lucrează, dar fără plata în rate.

Decizia îi nemulţumeşte pe medici, care spun că nu pot scoate din buzunare 50.000 - 100.000 de lei, preţurile la care au fost evaluate spaţiile. „Legea prevede că aceste cabinete pot fi cumpărate în rate, eşalonate pe o perioadă de până la 15 ani”, a subliniat dr. Mihaela Covrig, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Neamţ. În plus, aceasta susţine că la evaluările făcute de Primărie nu s-a ţinut cont de investiţiile realizate.

De cealaltă parte, primarul PDL Gheorghe Ştefan (foto) susţine că majoritatea medicilor îşi pot permite să achite integral sumele cerute, dar este dispus să caute soluţii. „Vom căuta variante de plată şi pentru cei care nu au posibilitatea să cumpere”, a promis primarul din Piatra Neamţ.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite