Copa Cabana Party la Beach Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copa Cabana Party la Beach Club
Copa Cabana Party la Beach Club

Campionatul de Volei pe Plajă se încheie în acest weekend pe ritmuri de samba. Organizatorii concursului de Volei pe Plajă vor să mute competiţia înapoi în Centrul Nou.

Baza sportivă Beach Club din vecinătatea Zonei de agrement „Someş” va deveni loc de petreceri în acest sfârşit de săptămână, în care se pune punct final ediţiei 2009 a Campionatului Naţional de volei feminin de plajă.
Diseară, după încheierea meciurilor de senioare, se dă startul la „Retro Party”, o seară cu muzică veche, în care spectatorii vor putea savura costiţe fripte la grătar, în compania voleibalistelor care au participat la concurs. „Dorim să completăm evenimentul sportiv cu seri de distracţie, pentru a aduce în baza sportivă atmosfera care înconjoară marile competiţii de volei pe plajă din ţările unde acest sport e deja consacrat, precum Brazilia”, explică Attila Antal, unul dintre organizatorii evenimentului.
Mâine seara, după o zi în care se vor disputa cele mai importante meciuri ale senioarelor, care vor stabili campioanele şi clasamentul final, se dă startul la Copa Cabana Party. „Vom avea muzică de plajă, uşoară, de dans, iar în meniu - Chilli con carne, o  haleală nemaipomenit de picantă”, afirmă Antal.

Meci-spectacol mâine

Primele şase ediţii ale competiţiei sătmărene de volei pe plajă s-au desfăşurat pe o plajă improvizată pe platoul din Piaţa 25 Octombrie şi a adus la Satu Mare campioni şi campioane din întreaga Europă.
Organizatorii intenţionează ca de anul viitor să mute din nou festivalul în Centrul Nou şi să reediteze astfel succesul la public pe care competiţia l-a cules în anii 2000. „Aveam până la 1.000 de spectatori în fiecare zi, aveam tarabele cu mititei, bere, muzică şi un spaţiu imens de desfăşurare. Recesiunea economică ne-a împins din ce în ce mai departe de centru, de aglomeraţia urbană. Suntem muţumiţi, dar vrem din nou în centrul atenţiei”, a declarat Attila Antal.
Lavinia Tătăran şi Alina Bercea, cele două componente ale lotului naţional „under 20”  reunite la Satu Mare în echipa „Speedy” vor juca mâine cu „Racheta Lugoj”, într-un meci care se anunţă extrem de spectaculos, care va fi precedat de un show demonstrativ de foot-volley. Tinerele voleibaliste vor fi printre ultimele care vor răscoli nisipul terenului Beach Club înainte de startul Copa Cabana Party.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite