CONCURS Îţi plac promoţiile, reducerile şi preţurile foarte, foarte mici? Atunci îţi oferim cadou o vacanţă de Revelion la Milano!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 27 iunie - 27 iulie „e-redus.ro" te invită să participi la un concurs, unde ai şansa să căştigi o vacanţă de Revelion la Milano pentru 2 persoane.

Înscrie-te în concurs şi vei petrece "La Fiesta di San Silvestro 2012" privind cerul luminat de nenumărate focuri de artificii direct din Piazza del Duomo sau Piazza Castello.

Milano ştie cum să petrecă de Revelion şi tu trebuie să faci parte din petrecere/să participi la această petrecere! Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletterul e-redus.ro care zilnic îţi va aduce promoţii şi oferte cu reduceri de la 50% pana la 90% direct în email-ul tau.

Concursul se derulează pe pagina www.e-redus.ro/adevarul şi îndeamnă participanţii să se înscrie prin completarea unui scurt formular într-un spaţiu special creat pentru ei. După încheierea concursului, câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat pe pagina de concurs. Marele Premiu oferit de „e-redus.ro" este un sejur pentru 2 persoane la Milano, în perioada 30 decembrie 2011 - 2 ianuarie 2012, incluzând: cazare la hotel de 4*şi bilet avion tur-retur cu toate taxele de aeroport incluse.

INTRĂ ÎN CONCURS ACUM

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite