CNATDCU şi-a dublat numărul de membri. Noua componenţă, publicată în Monitorul Oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta anunţă rocada clasei pregătitoare, înapoi la grădiniţă, la festivitatea de deschidere a anului şcolar
Victor Ponta anunţă rocada clasei pregătitoare, înapoi la grădiniţă, la festivitatea de deschidere a anului şcolar

Noua componenţă a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a fost publicată în Monitorul Oficial, ieri. Numărul de membri este acum 44, de la 21, câţi compuneau iniţial Consiliul .

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare  este primul for care a dat verdictul de plagiat în cazul premierului Victor Ponta.

Monitorul Oficial de vineri, 7 septembrie, a publicat organizarea şi funcţionarea CNATDCU, reglementate printr-un ordin emis la 5 septembrie de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

 În Consiliul General al CNATDCU se află, în continuare, Marius Andruh (Universitatea Bucureşti, Academia Română), care se se regăsea în componenţă, în calitate de preşedinte, şi la anunţarea primului verdict de plagiat referitor la teza de doctorat a premierului.

Consiliul General îl are printre membri şi pe Mircea Dumitru, rectorul Universităţii Bucureşti - instituţie a cărei Comisie de Etică a stabilit, de asemenea, că premierul a plagiat.

Toate informaţiile despre CNATDCU şi cazul de plagiat al lui Victor Ponta, aici:

Povestea plagiatului lui Victor Ponta, de la origini şi până în prezent. Scorul verdictelor exprimate: 2 - 1, plus o abţinere

Consiliul care a verificat teza de doctorat a premierului Ponta: Este un plagiat de tip copy paste. Consiliul cere retragerea titlului de doctor

Liviu Pop: Deciziile CNATDCU cu privire la plagiatul lui Ponta sunt nule. Nu a fost întrunit cvorumul de 14 membri

Ponta pune lacăt comisiei de plagiat

Comisia din subordinea lui Ponta a decis: nu a plagiat

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite